Tips & tricks

VOORDELEN VAN HET ROZE KLEIMASKER VOOR DE VETTIGE HUID

Als je een vettige huid hebt, heb je waarschijnlijk alles geprobeerd om je huid in balans te houden. Mocht je nog nooit een kleimasker hebben gebruikt, dan is het zeker de hoogste tijd! Hieronder lees je hoe jouw vettige huid van ons roze kleimasker kan profiteren.

DE VOORDELEN VAN HET roze kleimasker VOOR DE VETTIGE HUID

✓ Ontvettig je huid

De roze klei in het masker heeft de kracht om de viezigheid uit je poriën te verwijderen. Dit zal je huid weer helemaal in balans brengen. De vettige huid heeft veel viezigheid in de poriën, het roze kleimasker helpt bij het verwijderen van deze toxins!

✓ Verklein de zichtbaarheid van je poriën

Iedereen wilt graag kleine, niet zichtbare poriën natuurlijk. Poriën worden groot doordat ze vol zitten met bacteriën en viezigheid. Mensen met een vettige huid hebben al helemaal last van grove poriën. Om de poriën te verkleinen, moeten ze gereinigd worden. Onze roze kleimasker heeft de kracht om de viezigheid uit je poriën te halen en hierdoor zullen je poriën kleiner en minder zichtbaar worden.

✓ Krijg een stralende huid

Glowing skin is always in! Terwijl je ons roze kleimasker op hebt, zal je je huid strak voelen worden. Het masker zal alle bacteriën en viezigheid uit je huid meenemen. Wanneer je het masker afwast, zal je een heerlijke zachte en glanzende huid hebben.

✓ Verminder puistjes en acne

De vettige huid heeft vaak ook last van acne en puistjes. Ons roze kleimasker is er voor gemaakt om je puistjes te verminderen. De klei zal in je poriën gaan en de viezigheid meenemen. Na constant het masker te gebruiken, zal je geweldige resultaten ervaren.

Ingrediënten in ons masker die helpen bij het verminderen van acne: klei, açaí, zwarte quinoaNefise Face smoothing clay mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *